Martin markkinat

Kaapelitehdas, Helsinki

la klo 10–18, su klo 10–17
Kaikkiin Martin markkinoiden tapahtumiin on vapaa pääsy!

Info

Tuglas-seuran infopiste sijaitsee Merikaapelihallissa. Info palvelee koko markkinoiden aukioloajan.

Pankkiautomaatit

Suosittelemme varaamaan mukaan käteistä rahaa, sillä pankkikortilla maksaminen on mahdollista vain harvoissa tapauksissa. Järjestäjillä ei ole tiedossa, mitkä markkinapaikan varanneista yrityksistä pystyvät vastaanottamaan korttimaksuja.

Lähin Otto-automaatti sijaitsee Ruoholahden kauppakeskuksessa (Itämerenkatu 21), noin 400 metrin päässä Kaapelitehtaalta.

Vaatesäilytys

Suosittelemme jättämään ulkovaatteet narikkaan markkinakäynnin ajaksi. Markkinoilla käy viikonlopun aikana noin 15 000 vierailijaa ja väenpaljoudessa suurtenkin tilojen lämpötila nousee useita asteita.

Vaatesäilytys sijaitse Merikaapelihallin aulassa.

Kaapelitehtaan sijainti

Kaapelitehdas (Kaapeliaukio 3, Helsinki)

Pysäköinti

Tallberginkadulla ja rannan puolella on muutamia maksullisia parkkiruutuja. Ruoholahden kauppakeskuksessa on noin 1500 maksullista pysäköintipaikkaa.

Pysäköintipaikat, hinnat ja maksutavat
(Helsingin kaupunki)

Esteettömyys

Kaapelitehtaan pääovella on luiska, jonka kautta pääsee Merikaapelihalliin (markkinat), Puristamoon (Koidula-sali) ja Valssaamoon (Lastensali).

Löytötavarat

Löytötavaroita voi tiedustella markkinoiden aikaan tapahtuman infosta Merikaapelihallista ja tapahtuman jälkeen Tuglas-seurasta (020 7890 880 tai info@tuglas.fi).

Martin markkinat järjestää

Tuglas-seura