Martin markkinat

Kaapelitehdas, Helsinki

la klo 10–18, su klo 10–17
Kaikkiin Martin markkinoiden tapahtumiin on vapaa pääsy!

Info

Tuglas-seuran infopiste sijaitsee Merikaapelihallin aulassa. Info palvelee koko markkinoiden aukioloajan.

Pankkiautomaatit

Suosittelemme varaamaan mukaan käteistä rahaa, sillä pankkikortilla maksaminen on mahdollista vain harvoissa tapauksissa. Järjestäjillä ei ole tiedossa, mitkä markkinapaikan varanneista yrityksistä pystyvät vastaanottamaan korttimaksuja.

Lähin Otto-automaatti sijaitsee Ruoholahden kauppakeskuksessa (Itämerenkatu 21), noin 400 metrin päässä Kaapelitehtaalta.

Vaatesäilytys

Suosittelemme jättämään ulkovaatteet narikkaan markkinakäynnin ajaksi. Markkinoilla käy viikonlopun aikana noin 15000 vierailijaa ja väenpaljoudessa suurtenkin tilojen lämpötila nousee useita asteita.

Vaatesäilytys sijaitse Merikaapelihallin aulassa.

Kaapelitehtaan sijainti

Kaapelitehdas (Tallberginkatu 1, Helsinki)

Pysäköinti

Kaapelitehtaan keskustan puoleisessa päädyssä, Tallberginkadulla ja rannan puolella on muutamia maksullisia parkkiruutuja. Ruoholahden kauppakeskuksessa on noin 1500 maksullista pysäköintipaikkaa.

Esteettömyys

Kaapelitehtaan pääovella on luiska, jonka kautta pääsee Merikaapelihalliin (markkinat ja Kinokomero), Puristamoon (Kulttuurikahvila Koidula) ja Valssaamoon (Lastensali).

Löytötavarat

Löytötavaroita voi tiedustella markkoiden aikaan tapahtuman infosta Merikaapelihallista ja tapahtuman jälkeen Tuglas-seurasta (09 681 1430 tai info@tuglas.fi).

Martin markkinat järjestää

Tuglas-seura